Over ons

230dcd7f-f554-48c3-9b83-e1ef1cc9eab9
029dcdd6-88c4-4c0d-a180-0fa00db17a23

Over ons – nice to meet you

No-nonsens, eerlijk en doelgericht

Onze naam zegt wat we doen en hoe we zijn. Wij helpen bedrijven met het verdubbelen van hun business. Wat je doelen ook zijn, groei is wat je wilt. En hopelijk niet voor even, maar voor altijd. Met slimme en succesvolle marketing en sales aanpak zit je altijd op de goede weg. Want als je elke week kleine stapjes zet, kun je uiteindelijk grote sprongen maken.

We helpen bedrijven die het ons vragen en organisaties waarvan we vinden dat we ze moeten helpen. Kortom, we willen impact maken op een betere toekomst.

“Wij zijn een broedplaats voor startups en scale-ups, wij weten hoe wij jouw doel kunnen bereiken, zoals vogels weten hoe zij moeten vliegen. Wij zijn hier om op een slimme manier te groeien en uit te broeden.”

Danielle Vogelenzang

Together we are stronger

Samenwerken met MBY2

Wij zijn een gedreven netwerk met freelancers die allemaal data gedreven en Digital First denken. Ieder met zijn eigen expertise. Wanneer je een gave campagne in de markt wilt zetten dan heb je aan generieke marketeer niet genoeg. Er komt veel meer bij kijken dan alleen het bedenken van een campagne. Denk aan copywriting, design, web developent, LinkedIn en SEO/SEA.

Heel simpel, een enkel marketeer kan gewoon niet de output van een heel team aan. Bij MBY2 werken we met virtuele teams. We zorgen dat de beste experts passend bij jouw vraagstuk. Alle MBY2 freelancers kennen elkaar. Samen hebben ze jarenlang ervaring dus inwerken is niet nodig, je kunt direct aan slag. MBY2 is opgericht om impact te maken. Heel simpel gezegd wij zorgen ervoor dat jouw telefoon overgaat.

Wil je je aansluiten bij ons netwerk? Of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen plan dan een afspraak in. We maken graag kennis met je.  

Contactformulier