Onze services

Kies een dienst of bekijk ze allemaal.

Waar liggen jouw groeikansen?

Growth audit – share of wallet analyses

We gaan niet het wiel opnieuw uitvinden. Dat betekent dat we willen leren vanuit de bestaande resultaten van je marketing en sales aanpak. De verbeterpunten nemen we mee in je nieuwe groeistrategie. Om impact te maken moet je de juiste route uit te zetten. Daarom is het belangrijk om vooraf te bepalen waar de kansen liggen en wat er nodig is om impact te kunnen maken. De Growth Audit is het startpunt van onze samenwerking. We zoomen in jouw bestaande klantreis en analyseren de data.

Het resultaat is een actieplan met prioriteiten.

Wil je meer weten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak.

Ons Growth Audit Framework

1

Product Market Fit

Sluit het businessmodel aan op de klantbehoeften?

2

Customer Behaviour

Waar komen de klanten vandaan en wat doen ze?

3

Automation

Zijn de meest waardevolle acties in de klantreis geautomatiseerd?

4

Website

Doet de website zowel technisch als visueel wat hij moet doen?

Heb je vragen?

Zijn er onduidelijkheden, vragen of opmerkingen neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

Hoe ziet jouw klant reis eruit? Wanneer zet jij sales aan tafel?

Growth marketing – sales optimalisatie

De dagen van cold calls zijn definitief voorbij. Inkoopprocessen veranderen en besluitvorming voor B2B-bedrijven wordt complexer. Met steeds meer verkoopinteracties die plaatsvinden op sociale en digitale kanalen, is het als moderne verkoper belangrijk om op deze plaatsen relevant te blijven voor jouw prospect.

Wanneer je je sales-team klaar wilt maken voor de toekomst is belangrijk om een contact strategie te maken waarbij je de verschillende kanalen van marketing tot verkoop met elkaar afstemt.

Maak een afspraak dan leggen we je in 30 minuten uit hoe dit werkt. 

LinkedIn Lead Generation

Growth marketing – lead generation

Er zijn ongeveer 70 miljoen beslissers op LinkedIn. Efficiënt bereiken kan een probleem zijn. Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap de mensen bereikt die er het meest toe doen.

Eerste indrukken zijn belangrijk. Daarom sturen we gepersonaliseerde LinkedIn Connect-berichten zodat elke ontvanger begrijpt wie je bent en wat ze kunnen doen om je te helpen. Geen jargon, slechts een korte inleiding bedoeld om de aandacht te trekken en de agenda te bepalen.

Ben je opzoek naar een manier om leads om je omzet te verhogen? We helpen je van het creëren van het perfecte LinkedIn connectie bericht tot het schrijven van doordachte content waarmee je opvalt.

Maak vrijblijvend een afspraak, dan leggen we je in 30 minuten uit hoe dit werkt.